Water voor een werf of evenement

Werfaansluiting

Voor een grote bouwwerf kan u een werfaansluiting aanvragen. Dit is een tijdelijke aansluiting waarin de kost voor de latere uithaling reeds inbegrepen is. U kan hiervoor online een offerte aanvragen:

 Een werfaansluiting aanvragen

Tarief voor een werfaansluiting

U vindt de richtprijs voor een werfaansluiting in onze tarievenlijst. Na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijke offerte.

 Raadpleeg de tarievenlijst 

Een standpijp huren

U kan met een huurcontract een standpijp afhalen in ons magazijn. Vul dit huurcontract op voorhand in, zodat de gevraagde informatie volledig is.

Een standpijp kan enkel afgehaald worden door personen die hun eigen identiteitskaart (Belgisch en met een niet-vervallen einddatum) tonen, niet de identiteitskaart van een andere persoon en mits betaling van de waarborg.

Er is geen reservatie nodig. We verhuren geen waterslangen om aan een standpijp te koppelen. 

 Huurcontract voor een standpijp

Tarief voor een standpijp

Bij afhaling wordt een waarborg aangerekend en deze dient u onmiddellijk te betalen. Betalen kan enkel met bankcontact (geen cash). U ontvangt daarna driemaandelijks een tussentijdse factuur. Wanneer u de standpijp na gebruik terug inlevert, dan wordt na het vaststellen van de eindmeterstand het huurcontract stopgezet en ontvangt u een eindafrekening.

 Raadpleeg de tarievenlijst