Over water-link

Wat doet water-link?

Water-link is het integraal waterbedrijf van Antwerpen en 7 gemeenten in de stadsregio. Als grootste waterproducent in Vlaanderen bedient water-link  3 marktsegmenten: de residentiële markt, de industrie en andere waterbedrijven.

Er zijn 642.000 verbruikers die dagelijks worden voorzien van drinkwater van de beste kwaliteit.  Water-link wil meer betekenen voor haar klanten door het aanbieden van water gerelateerde diensten.

De industrie in het Haven- en Industriegebied van Antwerpen rechteroever en linkeroever (Beveren en Zwijndrecht) neemt tot 41% van het watervolume af in diverse kwaliteiten.  Dochterbedrijf Induss  focust daarbij op de totale watercyclus van bedrijven en is actief in de rest van België en internationaal. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie zijn hierbij sleutelwoorden.

Water-link is de lange termijn leverancier van vooraanstaande drinkwaterbedrijven zoals Farys, De Watergroep, Pidpa en het Nederlandse Evides. De productiecapaciteit wordt hiervoor einde 2016 uitgebreid met een nieuwe zuiveringseenheid.

Water-link staat via haar dochter rio-link  in voor het gemeentelijk rioolbeheer in 10 steden en gemeenten.  Rio-link biedt een duurzaam en efficiënt rioolbeheer aan dat maximaal afgestemd is op de wensen, behoeften en infrastructuurplannen van de steden en gemeenten. Een ambitieus investeringsprogramma van meer dan 200 miljoen euro zal dit engagement helpen realiseren, tussen 2016-2020.

 Water-link heeft 452 medewerkers.

Meer info leest u in ons jaarverslag.  

Bedrijfsgegevens

Water-link o.v.
Maatschappelijke zetel: Mechelsesteenweg 66, 2018 Antwerpen
Ondernemingsnummer: 0 204 923 881
BTW-nummer: BE 0204.923.881
IBAN rekeningnummer: BE 56 / 096-3103000-88
BIC/swift: GKCC BE BB

Overzicht van onze vestigingen.

Wettelijke bepalingen

 Lees meer